Vision

Vision är ett varumärke som ägs av det finska företaget Vision Group Oy. Vision har specialiserat sig på produkter inom flugfiske och producerar allt från flugfiskerullar till fluglinor, vadare och flugfiskespön. Vision har återförsäljare i Sverige över hela landet. Du hittar alltså deras populära produkter hos många webb-butiker, men även hos de flesta välsorterade fiskebutikerna.

Visions flugfiskerullar

Vision har tagit fram ett stort antal flugfiskerullar i flera olika prisklasser som har blivit populära bland flugfiskare. Du kan till exempel hitta Vision Deep för 595 kronor hos flera olika återförsäljare. Det har blivit en väldigt populär rulle i klassen #5-6 då den är både billig och håller bra kvalitet.

En annan av Visions flugfiskerullar som är ett populärt val bland flugfiskare är Vision Koma och Vision Koma plus. Jämfört med Deep så är Koman lite dyrare, men det är i mångas ögon en bättre rulle. Koman är ett populärt val både i klass #5-6, men även #7-8 då den är lite rejälare än Deep med bättre broms.

Något som de flesta Vision-rullar har gemensamt är att de håller en bra kvalitet. Flugfiskare över hela världen köper Vision-rullar av en anledning.

Här nedanför hittar du en lista på Visions populära flugfiskerullar med korta kommentarer.
Vision Big Daddy – Populärt val bland gäddflugfiskare.
Vision XLB
Vision Kust
Vision Kalu – Relativt ny rulle som har fått fina omdömen.
Vision Valu flugrulleVision Valu – Prisvärd rulle för lättare fiske.
Vision Ace of Spey
Vision Tank – Rejäl rulle för tvåhandsfisket efter lax.
Vision Kela – Prisvärd rulle som finns i klasserna #3-4, #5-6 och #7-8.
Vision Rulla
Vision Renfors – Snygg rulle som finns i klassen #7-9 och #9-11
Vision GT

Vision har många återförsäljare i Sverige så det brukar vara lätt att hitta deras produkter antingen hos den lokala fiskehandlaren eller i någon av webb-shopparna som säljer flugfiskeprylar.